En blog om business og pengesager

Kvinder kan også – 3 råd til den ledende kvinde”

0

Den ledende kvinde er en ny rolle i mange virksomheder. Men, det er en rolle, som mange virksomheder nyder gavn af. For kvinder kan også – også i den grad. Alligevel er kvinder også gode til at tvivle på egne evner og underspille både deres vigtighed og arbejdsomhed. Læs derfor med her, for at få 3 råd til den ledende kvinde, der måske mangler den sidste motivation til at vise, hvad kvinder også er lavet af.

Et netværk gør underværker

Uanset, om du er ny i en ledende rolle, har ledet i mange år eller endnu ikke har fået søgt den ledige lederstilling, så må du ikke undervurdere værdien at i have et solidt netværk. Og det behøves ikke være så svært at få adgang til et stort ledernetværk. For der arrangeres massevis af talks, konferencer og netværksevents, som du få gavn af og herigennem udbygge dit eget netværk.

Troen på dig selv betyder noget

Når du har netværket på plads og skal ud at sælge dig selv og dine kompetencer, så er en af de vigtigste huskeregler, at du tror på dig selv. Hvis du tror nok på dig selv, dine evner og din formåen, så vil selvsikkerheden pludselig stråle ud af dig! Du kender sikkert selv en kvinde eller to, der ligner, de kan erobre verden – hvorfor bør den kvinde ikke også være dig?

Vis dem, hvad du kan

Det kan være nervepirrende at skulle præstere. Især i en position, hvor der sjældent er plads til at fejle. Men uanset frygten og nervøsiteten, der sikkert banker på i ny og næ, så må du huske på, hvad du er i stand til. Det kan indimellem hjælpe at have et solidt bagland, der kan bakke op om, hvad du bringer til bordet. Og leder du efter det, så er WOMEN Ledernetværk lige noget for dig!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.