En blog om business og pengesager

Sådan vælger du det rette shopsystem til din webshop

0

En webshop uden et velfungerende shopsystem er naturligvis ikke meget værd, og der er derfor mange overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger shopsystem til din virksomhed. Shopsystemet er grundlaget for hele din webshop, og det er derfor det, du skal begynde at kigge på, så snart du har købt domæner og fundet et godt navn til din webshop.

Her handler det både om at gøre det så billigt og let som muligt for dig selv, mens løsningen selvfølgelig også skal fungere optimalt for både dig og dine kunder. Men hvilket shopsystem skal du vælge?

Vælg et system, der passer til størrelsen på din virksomhed

Hvis du er selvstændig og driver en mindre virksomhed med webshop, skal du tænker over, at fleksibilitet og skalerbarhed kommer til at være vigtigt i dit fremtidige virke. Der skal være plads i dit shopsystem til udvidelser og store ændringer henad vejen.

Derfor er der ingen grund til at bruge mange penge på at få bygget et shopsystem fra bunden, som måske nok bliver skræddersyet til netop din virksomhed, men som er tunge og derfor svært at ændre på senere hen.

Vælg i stedet er etableret shopsystem, som giver dig fleksibilitet, som er nemt at komme i gang med, og som ikke mindst giver dig en mulighed for at etablere en webshop billigt og hurtigt.

De mest populære e-commerce platforme i Danmark

Der findes mange muligheder for at finde et shopsystem til din webshop, men de mest populære her til lands er Shopify, WooCommerce, DanDomain, Shoporama og Magento.

Her er især Shoporam et populært valg, da du her får en dansk løsning, som er kendt for at være meget driftsikker. Her får du support inkluderet i prisen, og systemet er virkeligt hurtigt med både backend og frontend.

Shoporama kan du læse om her og finde information om priser.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.