En blog om business og pengesager

Kombiner dine kompetencer med et udlandsophold

0

Sygeplejefaget er et af de mest traditionsfyldte både herhjemme og i udlandet. Det kommer nok ikke som en overraskelse for mange, at vi som samfund ikke ville fungere uden godt og veluddannet sygeplejepersonale.

Men det betyder ikke, at du som sygeplejerske skal blive herhjemme i lille Danmark hele dit lange arbejdsliv. Nej, du har faktisk mange muligheder foran dig. Du kan eksempelvis gøre som mange af dine kollegaer og kombinere dine mange kompetencer i faget med et spændende og givende udlandsophold.

Bliv sygeplejerske i norge

En oplevelse for livet i et nyt land

Når du vælger at arbejde som sygeplejerske i Norge, så er det som sagt ikke et nyt valg for det generelle sygeplejepersonale. Mange andre har nemlig før dig taget springet og valgt en oplevelse for livet i et nyt land til.

Du kan naturligvis selv være med til at præge dit ophold i Norge, således dette kommer til at passe ind i både din daglige hverdag men også i det generelle liv. Der er mange muligheder, og det bør således ikke være det praktiske element, der holder dig tilbage for en oplevelse, du højst sandsynlig ikke vil stå overfor igen.

Væk hjemmefra og alligevel tæt på Danmark

Mange vælger altså Norge som den destination, hvor de skal bruge deres mange kompetencer. Og det er der nok flere gode grunde til.

Der er selvfølgelig den store sammenhæng mellem de to sprog. Som dansker vil du ikke have de største besværligheder ved at arbejde med norsk personale. Samtidig er Norge også tæt nok på Danmark til, at det ikke føles som om, man er alt for langt væk hjemmefra. Med andre ord vil det altid være en mulighed at komme hjem igen, hvis savnet bliver for stort.

Du kommer altså langt nok hjemmefra til at være på egne ben men stadig med mulighed for at komme hjem igen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.