En blog om business og pengesager

Et kassesystem som passer til dig

0

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du har en butik, så har du med sikkerhed brugt tid og kræfter på, at lede efter det helt perfekte kassesystem. Det kan umiddelbart virke som en jungle, når man skal ud og finde det rigtige, og mange kassesystemer kan måske ikke alt, som netop din virksomhed har brug for. Det er et problem, for det er meget vigtigt, at et såkaldt “point of sale system”, kan det hele, på én gang. En godt bud på et stærkt og holdbart POS system er det fra Shopbox.com. Læs med i denne artikel og bliv klogere på valget af kassesystem, til lige netop dine behov.

Hvad er et POS system?

Hvad er et POS system? Et POS system er dit betalingssystem. Det er altså gennem dette system, at du modtager dine betalinger for dine varer. Det kan som sagt være svært at finde det rigtige POS system til din forretning, da mange systemer er forskellige, og henvender sig til forskellige størrelser af forretninger og forskellige brancher. Det er dog ikke tilfældet med POS systemet fra Shopbox.com, da det kan fungere til alle brancher, og nemt kan skaleres op, hvis din virksomhed oplever vækst. Vælger din virksomheder POS systemet fra Shopbox.com, så skal I kun vælge POS system én gang.

Hvilke betalingstyper skal et godt POS system kunne håndtere?

Et godt POS system skal kunne håndtere alle betalingstyper. Det kan ikke tilgives, hvis I går glip af et salg, blot fordi at jeres kassystem ikke kunne håndtere betalingstypen. Nogle typer af betalingssystem kan eksempelvis ikke tage mobilepay eller Debit kort. Det kan i værste tilfælde betyde, at man går glip af et eventuelt salg, hvis kunden ikke har andre betalingsmuligheder, end netop dem, som dit system ikke kan tage. POS systemet fra Shopbox.com er dog ude over dette problem, da de tager alle tænkelige betalingsmuligheder.

Et POS system som samarbejder med hele din forretning

Med et POS system fra Shopbox.com, får du et intelligent kassesystem. Det samarbejder let med resten af din forretning, og det gør derfor din arbejdsdag lettere. Det digitale POS system er nemlig koblet sammen med dit regnskabsprogram, dit lager, og eventuelt også med din webshop, hvis du har dette. Det betyder, at du skal tænke mindre på at flytte data frem og tilbage, og du kan derfor i stedet bruge dine kræfter på det rigtige, nemlig dine kunder og den gode kundeoplevelse.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.