En blog om business og pengesager

Oprettelse af ApS – det har aldrig været nemmere

0

Dette indhold er sponsoreret.

I dag kan du oprette dit ApS online på få minutter. Online, når og hvor det passer dig. Til gengæld får du service af højeste kvalitet og juridiske dokumenter med samme sikkerhed og gyldighed, som ved en advokat. Alt dette til en brøkdel af prisen hos selv samme. 

Skal du starte egen virksomhed? 

Hvad holder dig tilbage fra at komme i gang med iværksættereventyret? For mange handler det om at tage springet ud i det ukendte. Og her har man ikke brug for at den juridiske sikring af ens virksomhed, står i vejen. Tidligere skulle man bruge en advokat eller revisor til oprettelse af eksempelvis et ApS og det betød at mange afholdt sig fra et gøre det, fordi det dels kan virke uoverskueligt, dels kan det være en temmelig bekostelig affære, dels kan det være svært at få åbningstider på advokatkontoret til at gå op med en travl hverdag, hvis man ikke lige bor nær ved. 

Alt dette gør en dansk legaltech-virksomhed op med. På platformen legaldesk.dk kan du oprette, modtage og underskrive en lang række dokumenter, der dækker forskellige juridiske behov. Her er oprettelse af ApS er bare et af de produkter, de tilbyder. 

Det meste er automatiseret – men din sag følges til dørs

Hos Legal Desk er det meste automatiseret, så kunderne ikke alene får den juridiske sikkerhed, men også får den hurtigt og til en langt billigere pris. Når det er sagt, er der samtidigt et hold af sagsbehandlere, der sørger for alle de ting, som ikke kan automatiseres. Sagsbehandlerne varetager bl.a. alle registreringer hos myndighederne, såsom Erhvervsstyrelsen og Skat. 

Ved oprettelse af ApS får du altså en personlig sagsbehandler, som kører din sag fra start til slut – dvs. fra du opretter dine dokumenter, til du står med virksomhedens CVR og den bekræftede selskabskapital på virksomhedens erhvervskonto. Nemt og hurtigt. 

Hvorfor så vælge et ApS?

Når du vælger oprettelse af ApS, vælger du en solid selskabsform. Det er en selskabsform, der indgyder tillid i det danske og internationale erhvervsliv, fordi der er et økonomisk fundament i kraft af de 40.000 kr. i selskabskapital. Derudover er det en selskabsform, som tillader at du som ejer kun hæfter begrænset for virksomhedens økonomiske forpligtelser. Det betyder, at du undgår, at kreditorer kan gøre udlæg i din private formue, hvis forretningen skranter. Dette er modsat enkeltmandsvirksomheden, hvor ejer og virksomhed betragtes som en samlet enhed, og hvor ejeren derfor hæfter ubegrænset for virksomhedens økonomiske forpligtelser.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.