En blog om business og pengesager

Guiden til en mere overskuelig arbejdsdag

0

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis man arbejder i et stort firma eller har en arbejdsplads med rigtig mange gøremål, så kan det være svært at huske på, hvornår man lige skal hvad, og hvor det skal gøres henne. Det skaber ofte forvirring. Ikke kun for dig, men også for de mennesker, der skal planlægge, hvornår du skal hvad, og de mennesker, der regner med, at du er et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Man kan selvfølgelig altid sige, at det er folks eget ansvar, at man har styr på sådan noget. Men man kan også tage et skridt i den rigtige retning som virksomhed, så disse ting bliver nemmere at holde styr på.

Den helt simple løsning er at få en infoskærm eller en hel håndfuld infoskærme. En infoskærm kan bruges til vigtige begivenheder eller vigtige møder, som folk skal huske. Men den kan altså også bruges til at vise, hvordan dagen skal foregå i firmaet. Hvornår folk skal være et sted, og hvor det sted er henne. Det gør det nemmere for dine medarbejdere at huske, og så kan du for det meste regne med, at de er der til tiden.

En infoskærm kan også bruges til knap så arbejdsrelaterede ting, for eksempel hvornår folk har fødselsdag, hvad der er på menuen i kantinen i dag eller til at gøre folk opmærksomme på firmafesten næste måned. Ting som disse kan også styrke fællesskabet på arbejdspladsen, når man, hver gang man kigger på tavlen, bliver mindet om, at på næste fredag er der altså firmafest. Så glæder man sig nemlig sammen.

Fordele

Der findes nok nogle chefer, som mener, at det ikke burde koste dem penge at minde folk om, hvor de skal være, og det er til dels også rigtigt. Man kunne jo bare holde styr på det selv, men det kan være svært, især hvis man har et meget stressende arbejde, hvor man skal være mange steder på en gang. Her kan det være en fordel for dig som medarbejder, at du gør din chef eller direktør opmærksom på, at du har lidt svært ved at holde styr på det hele. Så vil det garanteret være i deres bedste interesse, at I sammen finder en løsning, så dit gode arbejde kan udføres mindre stressfuldt.

Fordelene, som at det kan reducere stress, er bare en af mange. Det giver som sagt også noget sammenhold, at man i fællesskab kan glæde sig til begivenheder. Men det er også bare rart, at man hele tiden bliver opdateret på dagen og bliver mindet om at sige tillykke med fødselsdagen til nogle af sine kollegaer. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.