En blog om business og pengesager

4 fifs til at indrette arbejdspladsens udendørsarealer

0

Dette indhold er sponsoreret

En arbejdsplads er et sted, som den gennemsnitlige dansker bruger 37 timer om ugen på. Det betyder altså, at størstedelen af danskernes hverdag bliver tilbragt på arbejdet. Når så meget tid bliver brugt på arbejdspladsen – hvorfor så ikke tage hjemmets hyggelige og afslappede rammer med ind i indretningen? På denne måde bliver arbejdet et behageligt sted at være, hvor en intim og hjemlig følelse af hygge bliver mulig.

Læs med her på siden og få fire fifs til, hvordan virksomheden effektivt og nemt kan indrette arbejdspladsen med et hjemligt touch – specielt med fokus på udendørsarealerne. Det gælder nemlig om at skabe en flot og dekorativ indretning i alle virksomhedens hjørner.

Komfortable havemøbler indbyder de ansatte

Først og fremmest er det altafgørende med komfortable havemøbler. Uanset om virksomheden har et grønt område, en mindre gårdhave eller en terrasse, så er havemøbler uundværlige. Her er mulighederne mange, og det gælder derfor om at overveje medarbejdernes behov. Hvad vil de rent faktisk anvende udendørsarealet til? Loungesæt, klapstole, sofaområder, liggestole samt borde- og bænkesæt er alle sammen gode havemøbler, som virksomheden med fordel kan indrette med.

Potter, planter og masser af grønt – evt. fra Brøndsholm

Det er næsten umuligt at indrette et område udenfor uden at tage potter, planter og masser af grønt i brug. Dette bør heller ikke overses, da et grønligt touch virkelig skaber en hyggelig stemning. Igen er mulighederne mange her. Køb potteplanter i varierende størrelser og fyld med ud med levende eller kunstige planter og blomster. Der kan også indrettes frodige bede eller skønne buske.

Hos Brøndsholm er der gode muligheder for at finde udendørs interiør. Brøndsholm tilbyder bl.a. fine potter, kunstige planter, træskiver, æblekasser og meget mere. Lad dig inspirere af Brøndsholms store udvalg – det er uden tvivl et besøg værd at kigge forbi Brøndsholm.

Skab personlighed og hygge med solcellelamper

I Danmark er mange af døgnets timer præget af mørkere stunder, og dette er virkelig hyggeligt. Derfor er danskerne også verdensmestre i at tænde stearinlys – og denne hyggelige følelse kan nemt skabes på arbejdspladsen også. Placer smukke solcellelamper forskellige steder udendørs og få hurtigt set, hvordan den dekorative belysning både skaber hjemlig hygge og personlighed. Lad solcellelamperne guide medarbejderne langs stier, hæng fine lanterner med solcellelamper i træer eller opsæt solcellelamper på spyd rundt omkring.

Indret et afslappende område udenfor

Slutteligt er det en god idé at indrette forskellige områder til forskellige formål. Dette gælder sådan set både i forhold til indretning af udendørs og indendørs arealer – men ofte glemmes de udendørs arealer altså. Her kan virksomheden med fordel indrette et afslappende område udenfor, hvor der lægges op til hyggelige pauser sammen med kollegaerne eller alene.

Dette kan f.eks. gøres med hængekøjer eller gyngestole. For at skabe den optimale komfort gælder det selvfølgelig om også at tilføje behagelige puder. Ikke nok med at puderne højner komforten, så vil det ligeledes højne udseendet af udendørsområdet. Sæt gerne et lille cafebord ved siden af, sådan medarbejderne har mulighed for at nyde en kop kaffe også. Dette vil virkelig indbyde de ansatte til en hyggelig pausestund.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.