En blog om business og pengesager

Spar penge med genbrug til din virksomhed

0

Når du lige har startet din egen virksomhed, vil du selvfølgelig gerne have nogle penge i kassen så hurtigt som muligt. I virkeligheden kan det dog tage rigtig lang tid, før de røde tal i regnskabet forsvinder. Derfor gælder det om, særligt i opstartsfasen, at spare penge, hvor du kan. I denne korte artikel giver vi dig vores bedste råd til, hvordan du kan spare penge i en nyopstartet virksomhed.

Indret kontoret med genbrugsmøbler

Det giver ikke mening at forsøge at spare så mange penge som muligt, når det kommer til at udvikle og finpudse dit produkt. Holder du igen med pengene på det punkt, kan det gå ud over kvaliteten af dine produkter, og det ville ikke være godt. Heldigvis er der andre steder, hvor du nemt kan spare mange penge. Når det kommer til indretningen af din virksomheds kontor eller kantinerum, kan det hurtigt koste mange penge, hvis du køber alt inventaret fra ny. Men kører du til en større genbrugsbutik, får du møbler i god kvalitet, som koster langt mindre end de spritnye.

Det kan selvfølgelig være svært at finde eksempelvis hæve-sænke borde til et helt kontor, men det er ikke umuligt. Hvis du begynder at kigge efter egnede møbler i god tid, kan du få et virkelig godt resultat. Med genbrugte møbler får du nemt en hyggelig stemning, hvor kun nye møbler kan skabe et sterilt og upersonligt rum. De penge, du sparer ved at købe brugte møbler, kan du bruge på at finde malerier til væggene, en potteplante til vindueskarmen eller noget andet, der er med til at gøre rummet rart at være i.

Lad være med at købe ny elektronik

Du har garanteret også brug for at købe en række computere, printere og telefoner til arbejdsbrug, til dine medarbejdere. Her kan du også med fordel købe brugt, da der efterhånden er mange virksomheder, der beskæftiger sig med at istandsætte brugte computere og andet, så det fungerer så godt som nyt. At købe brugt elektronik har virkelig mange fordele: Du sparer en masse penge, ofte omkring en tredjedel eller helt op til halvdelen af nyprisen af produktet.

Din nye genbrugscomputer fungerer lige så fint som en helt ny variant, da den har været gennem hænderne på nogle dygtige computerteknikere, der sørger for, at alle produkterne er up-to-date. Desuden sparer du miljøet for en masse resurser, da produktion af elektronisk udstyr er noget af det, der virkelig forurener meget. Ved at købe helt ny elektronik så sjældent som muligt, er din grønne samvittighed intakt – og så giver det endda sorte tal på bundlinjen i regnskabet. Når du både indretter med genbrug og vælger en bæredygtig løsning, når det kommer til elektronik, kan du med rette brande din virksomhed som et miljøbevidst foretagende.

Køb maskiner på auktion

Indretningen og kontorets elektronik er ikke de eneste steder, du kan drage stor nytte af at vælge genbrug. Når du skal købe entreprenørmaskiner eller andet udstyr til din virksomhed, er der mange penge at spare ved at købe brugt. De såkaldt brugte varer behøver slet ikke at have været brugt særlig meget, men kan for eksempel stamme fra en virksomhed, der er gået konkurs. På en maskinauktion kan du finde både nedbrydningsmaskiner, dumpere, bomlifte, teleskoplæssere, lifte, mørtelblandere og meget mere. Kort sagt kan du finde alt det, du skal bruge på byggepladsen. Når du køber på en auktion, kan du særligt være heldig, at ingen andre opdager den vare, du har udset dig, så varen bliver solgt til ganske få penge. Der er altså både massevis af kroner at spare og god samvittighed at prale med, når du køber brugt inventar og udstyr til din virksomhed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.