En blog om business og pengesager

Få flere kunder i din fysiske butik

0

Det er forhåbentlig og højst sandsynligt gået op for de fleste, at digitaliseringen er en realitet. Flere og flere fysiske butikker flytter platformen online for at få flere kunder tilbage. Dog er det bestemt ikke en nødvendighed at være tilgængelig online, hvis man vil have en succesfuld forretning. Du kan sagtens få flere kunder ind i din fysiske butik, selvom du ikke har en webshop. Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du læse med herunder. Herunder får du nemlig nogle gode tips til, hvordan du kan tiltrække flere kunder til din fysiske butik.

 

Gør din butik præsentabel udefra

Hvis du vil have kunder i din butik, kræver det først og fremmest, at du får folk til at gå ind i din butik. Hvis de ikke kommer ind, vil de selvsagt ikke købe noget. Hvis du vil have folk til at gå ind i din butik, er det vigtigt, at den fremstår præsentabel. Først og fremmest skal der være rent og pænt. Det er alfa og omega for præsentationen af din butik. Du skal fjerne ukrudtet på fortovet foran butikken, du skal få fjernet algerne på fliserne eller taget, eller hvor det nu trænger. Du skal helt generelt sørge for, at din butik fremstår ren og præsentabel. Du kan få professionelle algebehandlere til at hjælpe dig, hvis du har problemer med alger på eller ved facaden. De kan fjerne algerne for dig og få din butik til at fremstå meget pænere meget hurtigt. Du kan læse mere om professionelle algebehandlere her.

 

Vis, hvad du kan tilbyde

For at du skal få folk til at komme ind i din forretning, er det også vigtigt, at du viser folk, hvad de kan forvente i din butik. Dette kan du blandt andet vise på en meget klassisk måde: i vinduet. Selvom det er blevet meget moderne at handle online, er der stadig utrolig mange, der ”vinduesshopper”. Vinduesshopperne er nogle af dem, du kan gøre til dine kunder. I vinduet skal du skabe en minibillede af din forretning. Hvad forhandler du? Hvordan er stilen? Kort sagt: Hvad kan man forvente i din butik?

 

Servicen er alfa og omega

Når du har fået folk til at gå ind i din forretning, skal du gøre dem til dine kunder. Noget af det, der er fordelen ved en fysisk butik frem for en webshop, er, at du har mulighed for at yde en service ud over det sædvanlige. Dette er noget af det, der er charmen ved fysiske butikker. Du skal altså sørge for at yde en rigtig god service, hvis du vil have, at dem, der kommer ind i din butik, skal købe dine varer. Hvis du ikke yder den forventede service, kan folk blot gå hjem på computeren, og med ganske få klik kan de bestille selvsamme varer hjem fra nettet. Servicen skal du gøre til dit speciale – en god service vil nemlig brede sig, og det er bestemt noget, der kan skabe et positivt ry for enhver butik.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.