En blog om business og pengesager

Sådan bliver du klar til virksomhedsmessen

0

Står du og skal på messe med din virksomhed? Måske er du ny i iværksætterverdenen og mangler inspiration til, hvordan du promoverer din virksomhed? Måske har du prøvet det mange gange før men vil prøve noget nyt? Uanset hvor erfaren du er, har vi i hvert fald samlet nogle tips og tricks, til hvordan du bliver klar til virksomhedsmessen, så læs endelig med og bliv inspireret!

Forbered dig på kritiske spørgsmål

Især som ny iværksætter skal du være forberedt på at få en massevis af spørgsmål og nok også en del kritiske af slagsen! Derfor skal du ruste dig selv til at kunne besvare alle de mange spørgsmål, så du ikke bliver overrasket på messen og dermed mister grebet om situationen. Som virksomhedsejer skal du kunne overbevise potentielle kunder om, at du har styr på det, du laver, og derfor skal du gerne fremstå fattet og professionel, uanset hvilke spørgsmål du måtte modtage. Gennemtænk dine svar på spørgsmål, du regner med at få, og gør op med dig selv, hvilke aspekter af din virksomhed du vil lægge fokus på i dine svar! Hvis du svarer roligt, afklaret og fattet på alle de mange spørgsmål, fremstår du som en person, der er velovervejet og fokuseret, og dermed gør du et godt indtryk som virksomhedsejer!

Gør et indtryk med professionelt materiale

Når gæsterne på messen ser din stand, skal du gerne sørge for, at de bliver nysgerrige og får et indtryk af, at du er en professionel iværksætter. Ved at have flotte og gennemarbejdede materialer med på messen virker du seriøs, og det gør, at potentieller kunder gerne bruger tid på din stand. For eksempel er rollup-bannere smarte at have med på messe! De er iøjnefaldende og ser altid godt ud, og så kan de bruges igen og igen! Derudover kan du investere i flotte flyers, som folk kan tage med hjem. Når du fremstiller dit messemateriale, er det vigtigt, at det er af god kvalitet. Hvis du bruger billige og dårlige materialer på dette punkt, sår du tvivl om, hvorvidt dit produkt er af en ordentlig kvalitet. Det kan altså godt betale sig at investere i nogle ordentlige materialer! Desuden er det vigtigt, at det er gennemarbejdet i forhold til tekst og print. Sørg for, at teksten er relevant og godt formuleret – og selvfølgelig uden stavefejl – så du virker som en person med overskud og som har noget fornuftigt at byde på!

Sørg for, at messegæsterne husker dig

Ét er at du gør et indtryk på gæsterne ude på messen, men du vil også gerne have, at de skal huske dig efterfølgende! Derfor kan det være en god idé at tage nogle materialer med på messen, som de potentielle kunder kan tage med hjem, og det kan for eksempel være kuglepenne eller reklamebolsjer. Ved for eksempel at tage bolsjer med navn på med som materiale til messen, kan folk stikke et par stykker i lommen, og så bliver de mindet om din virksomhed, hver eneste gang de spiser et! Også efter de har forladt messen igen. Du kan også få lavet bolsjer med logo på, så de husker det til næste gang, de ser et skilt eller en flyer med lige nøjagtig dit logo. På den måde sikrer du, at de husker dig, længe efter messen er færdig, og du vil dermed have større chance for at vinde flere af de potentielle kunder. Hvis du er interesseret i at få fremstillet personlige bolsjer med tekst på, kan du læse mere lige her og dermed blive fuldstændig klar til din næste virksomhedsmesse!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.